BRANDSTORY ACADEMY

Persoonlijke marketing voor
bescheiden ondernemers

Zonder jezelf te verliezen en trucjes te moeten toepassen.

Je weet dat jij en je werk het waard zijn

Dat je de wereld iets moois te geven hebt.
Maar je houdt het binnen. Omdat je denkt: wat hebben anderen aan mijn verhaal?

Je hebt geen idee wat je precies moet vertellen. Is wat jij te vertellen hebt wel interessant genoeg?
Wie zit er op te wachten?

En wordt het dan niet teveel de (vul je naam in)-show?
Je wilt hoe dan ook niet iemand worden die je zelf heel irritant vindt.

Want het gaat tenslotte om die ander en niet om jou.
Toch?

Nou, laat mij je vertellen......

Het gaat wel om jou!

Want jouw klant moet voor JOU kunnen kiezen.
Jouw klant wil met JOU werken.
Jouw klant wil niet alleen jouw kennis, jouw klant wil JOU

In marketing draait het niet om wat je kan, het draait vooral om wie je bent. 

Jouw verhaal is wat het verschil gaat maken voor jou in jouw marketing!

Marketing op basis van jouw eigen verhaal levert je het volgende op:

VERBINDING
Je trekt de juiste mensen aan op een dieper niveau. Mensen die op jouw kennis en aanbod zitten te wachten en die graag met je willen samenwerken.
(en ik weet dat het hier niet om gaat, maar ik noem ze toch: betalende klanten. Want ook al runnen wij ons bedrijf vanuit een heel andere drijfveer dan geld, je hebt betalende klanten nodig)

VERLANGEN
Wanneer jij jouw publiek durft te raken, dan staan ze te trappelen om met je in zee te gaan!

VERTROUWEN
Het is jouw eigen verhaal. Je hoeft niet te liegen, te overdrijven, op te scheppen, het mooier te maken als je jouw eigen verhaal deelt. Je hoeft niet iemand te worden die je zelf heel irritant vindt. Je kunt juist vol vertrouwen je eigen verhaal delen. Dat zal veel makkelijker gaan en het zal een diepere indruk achter laten op je publiek. Je eigen verhaal daar kun je vol overtuiging achter staan.

Het zorgt voor vertrouwen bij je publiek, want wat je vertelt is waar! En vertrouwen hebben we nodig om met je te willen samenwerken.

 

1

~Dorine Boudewijn~
Meer dan Stijl

Ik heb voor het eerst echt gevoeld wat mijn waarde is als coach (en misschien ook wel als mens). Dat voelt zo rijk. Het is echt een groot geschenk dat anders veel langer op zich had laten wachten.

Aan de slag gaan met Janneke is voor ambitieuze vrouwen die hun hart in hun werk stoppen, maar er niet altijd uithalen wat ze verdienen. Omdat ze het moeilijk vinden zichzelf te verkopen, liever geven dan nemen, niet zo graag in de spotlight staan of niet weten wat hen zo uniek maakt ten opzicht van collega's. Als je met een open en eerlijke blik naar jezelf en je werk durft te kijken, kun je je eigen authentieke stem vinden. En Janneke helpt je om daarmee jouw verhaal te vertellen.
Waarom het je tot nu toe niet lukt

De meeste marketing die je voorbij ziet komen vind je oneerlijk of valsspelerij. Praktijken waaraan jij niet mee wilt doen. Je wilt geen zieltjes winnen of trucjes toepassen.

En je wilt al helemaal niet iemand worden die je zelf heel irritant vindt!

Dan maar niet aan marketing doen.

Maar dat is eigenlijk ook geen optie, want jij hebt een roeping. Je wilt van betekenis zijn in het leven van anderen. Alleen... hoe breng je jezelf nou voor het voetlicht?
Hoe vertel je persoonlijke verhalen, zonder afbreuk te doen aan de inhoud?

De Brandstory Academy is de oplossing daarvoor.
Hier leer je marketing te doen vanuit JOUW unieke verhaal op een manier die helemaal goed voelt voor jou. Zonder trucjes en in verbinding met jouw doelgroep.

Ben jij dan niet ook een marketing goeroe?

Ehhhh... nee, verre van!

Marketing goeroe's en ik zijn andere types. Believe me!

Weet je nog dat marketing draait om Verbinding, Vertrouwen en Verlangen?

Bij Marketing-goeroes draait alles om het creëren van een verlangen naar hun lifestyle. Zij zelf zijn eigenlijk de droom die ze verkopen. Vandaar dat je ook altijd een stappenplan van ze krijgt dat werkte voor hen. Vandaar dat je ook altijd hoort hoe ze €100.000,- per maand omzetten in 3 dagen per week, of dat ze tig reizen naar Amerika maken naar hun business coaches, of dat ze op vakantie waren en gewoon bakken met geld verdienden.

Die lifestyle is wat ze verkopen en daar draait hun marketing om. Ze verleiden hun klanten met beloftes die niet waargemaakt worden.

Jij zit niet zo in elkaar.
Bij jou gaat het niet om jou.
Bij jou gaat het juist om die ander. Diegene die je wilt helpen.

En weet je, als je blijft luisteren naar die goeroe en die marketingstrategie probeert te volgen, dan zal het nooit lukken. Je weet dat het niet goed voor je voelt.

Je bent dan continue de verkeerde verbinding aan het leggen, het onjuiste verlangen aan het oproepen.

Je bent continue het verkeerde verhaal aan het kiezen.

Ik heb een ander verhaal gemaakt dan ik in eerste instantie had gedacht, maar het is wel een verhaal van mij. Het is een verhaal dat niet geredeneerd is vanuit: "waar is er markt voor?" en "wat is logisch?".

Niet van buiten naar binnen gebracht, maar vanuit binnen naar buiten.

Daardoor kon ik iemand die bekend stond als moeilijk te overtuigen binnen 5 minuten overtuigen van mijn verhaal en ben ik meteen uitgenodigd door Vaker in de Media om daar als expert op te treden!

Door samenwerken met Janneke ben ik mijn eigen richting ingeslagen met mijn bedrijf. Had ik dat niet gedaan dan had het veel langer geduurd voordat ik vanuit mezelf had gekozen.

Dan had ik een heel stuk potentieel van mezelf onbenut gelaten.

7

~Marieke van Dijk~
Kairos Consultancy

Vertel me over de Brandstory Academy

Dit is een on- en offline programma waarin ik al mijn kennis voor je heb verzameld. Je leert marketing doen op JOUW manier. Die helemaal bij je past, die succesvol is en goed voelt.

Dit is wat het je oplevert:

 • Je ontdekt jouw eigen ’taal & geluid’ waarmee je moeiteloos marketing doet op jouw manier.
 • Je ontwikkelt jouw marketingverhaal waarmee je Verbinding – Vertrouwen – Verlangen creëert bij je ideale klant.
 • Je trekt meer klanten aan en ook nog eens de juiste klanten, waarmee je dolgraag samenwerkt en zij met jou!
 • Je wordt woestaantrekkelijk, omdat je echt voor jezelf en je bedrijf gaat staan.
 • Je weet keer op keer nieuwe content te maken met alle praktische tools.
Dit is hoe het in zijn werk gaat
Vanaf het moment dat je op de knop: 'YES, IK WIL MARKETING ZONDER TRUCJES’ drukt en investeert in de Brandstory Academy:
 • Krijg je direct een mail van mij waarin ik je feliciteer met deze investering in jezelf. Jij en je werk zijn dit waard en je gaat nog meer van betekenis zijn in het leven van anderen. In deze mail zitten jouw persoonlijke inloggegevens waarmee je in de Brandstory Academy inlogt
 • Je krijgt meteen toegang tot de allereerste module. Wanneer je jouw antwoord uit deze module deelt in de Community heb ik meteen een cadeautje voor je en dan ben je meteen geïntroduceerd in de groep!
 • Je krijgt in totaal toegang tot meer dan 30 lesvideo’s die je helemaal meenemen in het proces van het vinden en maken van je verhaal en wanneer je dat verhaal helemaal hebt hoe je dat succesvol inzet voor je bedrijf.
 • Je krijgt meteen toegang tot onze warme online community op facebook, die we liefdevol ons Italiaanse dorpsplein noemen. Daar kom je samen met de andere deelnemers om net als Italiaanse nonna's een wijntje te drinken en te delen.
 • Tijdens het ontwikkelen en delen van je Brandstory loop je tegen vragen aan. Vragen over je verhaal en vragen over je business en alles wat daartussen zit. Je kunt ze altijd stellen in de Facebookgroep en iedere 2 weken kun je live sparren met Janneke tijdens de online vraag- en antwoordsessies. 
 • Je wordt zsm uitgenodigd voor de eerstvolgende LIVEDAG met Janneke om nog meer uit je verhaal te halen.
Wat is de investering in de Brandstory Academy

Wanneer je 1-op-1 met mij samenwerkt, dan is de investering €6000,00.

Dat bedrag ga ik niet aan je vragen voor de academy. Het is wel een hele gave kans, want we gaan 4 maanden lang intensief aan de slag. Met de lessen, met iedere twee weken een live call waar je al je vragen kunt stellen en veel contact in de online community.

Jouw investering is €2500,- ex btw.

Of je betaalt in 5 termijnen €500,- ex btw.

5

~Pauline Timmer~
Lang + Gelukkig

Ik had wel verwacht veel uit het programma te halen, maar ik kwam er tijdens pas achter hoe erg ik mezelf aan het verstoppen was. Ik was me er eerder gewoon niet van bewust.

Niet alleen is die realisatie heel waardevol, maar de opdrachten hebben me zoveel verder geholpen. De opdrachten zijn heel authentiek, en concreet en meteen toepasbaar. Ik vind het echt knap hoe Janneke zo'n onderwerp diepgaand weet te maken, en toch heel concreet. Ik heb zoveel eyeopeners gehad!

Ik heb al best wat (online) programma's gedaan, en kan dus heel eerlijk zeggen dat Janneke dieper gaat, en dat je meer krijgt, dan bij heel veel andere programma's. Janneke geeft echt alles, en de livedagen bijvoorbeeld waren zo fijn en bijzonder!

Wat het me tot nu toe heeft gebracht is dat ik me nu veel bewuster ben van hoe ik mensen kan raken, dát ik mensen kan raken en hoe ik mezelf kan laten zien op een manier die bij mij past. Het heeft me veel meer helderheid en moed gegeven, terwijl ik me nog steeds helemaal mezelf voel.

Ik ben echt superdankbaar voor dit programma, en voor Janneke.

Weer een online programma…. Negatieve ervaringen met eerdere programma’s dat het niet bracht wat ik verwacht had. Dat het onpersoonlijk zou zijn. Zo’n gevoel van hier is de les en de opdrachten, zoek het verder (zelf) maar uit.

Het was verre van dat. Door kleinschaligheid van de groep, de zoommeetings, de live trainingsdag, en de extra dag met het schrijven van mijn brandstory. Kortom, knap hoe je veel persoonlijke aandacht krijgt bij een online programma.

Het programma heeft mij verrijkt in kennis, technieken en zichtbaarheid. De technieken die je aangeraakt krijgt zijn zo effectief doch eenvoudig.

Werken met Janneke is voor mensen die een roeping hebben. Die nu nog diep van binnen zit en een podium mag krijgen. Niet voor zichzelf maar voor de mensen die je ermee helpt.

8

~Marianne Koot~
&Koot

Over Janneke

Tegenwoordig zijn verhalen mijn leven. Het duurde heel lang voordat ik inzag hoe goed ik ben in het maken en vertellen ervan. Ik begon met het helpen van anderen met hun verhaal. Voornamelijk collega's, die veelal experts waren in hun vakgebied, maar die moeite hadden om hun verhaal aantrekkelijk over te brengen.

Steevast zorgde ik ervoor dat ze niet alleen feiten of data deelde, maar juist kleur gaven aan deze informatie met hun eigen ervaringen en belevenissen. Bescheiden professionals straalden, omdat ze voor het eerst een vorm vonden die bij hen paste. Want ben je eenmaal over de drempel, dan iets niets zo gemakkelijk en comfortabel als het delen van je eigen verhaal.

Het duurde nog even voordat ik de kracht van mijn eigen verhaal inzag. Iets met een blinde vlek 🙂 Alles veranderde toen ik vol overtuiging mijn verhaal ging delen.

 

2

Op 15 juli 2014 verloor ik mijn baan en op diezelfde avond vertelde mijn man dat hij wilde scheiden. Een enorme k-dag was dat. Ik was loyaal geweest aan een werkgever die me op straat zette en trouw aan een man die me dumpte voor een ander. Al mijn zekerheden vielen weg.

Ze zeggen wel eens wanneer er een deur in je leven sluit, gaat er ergens anders een nieuwe open. Nou, laat me je vertellen: in mijn leven knalden er twee deuren zo hard dicht, dat er een hele muur omviel!

Ik neem een krachtig besluit: Ik doe het voortaan vol overgave op mijn manier.
Ik volg mijn plezier en ben trouw aan mezelf. In de chaos van een scheiding, het verkopen van het huis, het vinden van een nieuw huis, verhuizen, mijn dochters opvangen en zelf bijkomen van de klap, besluit ik voor mezelf te beginnen.

4 jaar later staat er een heel mooi bedrijf waarmee ik in mijn eentje mijn dochters een mooi leven kan geven. Door van mijn kwetsbaarheid mijn kracht te maken. Zo kan ik mijn missie verder uitdragen: Vrouwen helpen "to turn their scars into stars" door het delen van hun verhaal.

Tijd om ook jouw verhaal te vinden en helemaal voor je te laten werken!