Brandstory & Business

Intensief 6 maanden 1-op-1 traject
voor een stevige switch in je business
Janneke - De Schitterende ondernemer
 • Je bent een onderneemster die al een tijdje prima draait.
 • Je verdient leuk, maar je hebt er geen lol (meer) in.
 • Je bent weggeraakt van je eigen verhaal en vraagt je af hoe je nu door moet.
 • Je voelt liefde en bezinning als je met je klanten werkt maar zodra het over je marketing gaat voel je dat helemaal niet.
 • Je wilt waardevol zichtbaar zijn, echt van betekenis in het leven van anderen, maar je wilt absoluut niet iemand worden die je zelf heel irritant vindt.
Wat nu weer doen aan zichtbaarheid?

Je bent een onderneemster op niveau. Je draait al een tijdje mee. Je bent prima bezig. Je hebt een prima omzet. Je bent prima zichtbaar.

Alleen prima voelt niet meer genoeg.

Je wilt meer impact maken met wat je (online) laat zien. Alleen twijfel je hoe je dat moet doen. Hoe dan? Wat dan?

Die twijfels maken dat je gaat twijfelen aan jezelf en aan je bedrijf. Het maakt je onrustig. Soms denk je misschien wel eens: ik stop er gewoon helemaal mee.

Steeds weer op zoek naar: ‘Wat dan nu weer doen aan zichtbaarheid?' Het voelt steeds meer als een opgave.

Je wil niet dat marketing als een opgave voelt

Je wilt niet dat het als een opgave voelt want zo zit je niet in je business. De inhoud van je werk is zo belangrijk voor jou. Hetzelfde plezier waarmee je de inhoudelijke kant doet van je bedrijf, zoals je met je klanten werkt, zo wil je het ook voor de buitenkant. Voor je communicatie en je marketing.
En dat ontbreekt nu.

Je wilt je onderneming groter of waardevoller maken.

Je beseft je dat het zichtbaar maken van je bedrijf belangrijk is. Uiteraard zijn je klanten het belangrijkste, maar zonder klanten geen bedrijf.

Je bent je bewust dat het geen zin heeft om op het pad te blijven doorgaan waarop je een soort van aan het struggelen bent.

Waardevol zichtbaar & Trouw aan jezelf

Er is maar een weg naar plezierige en succesvolle marketing en dat is jouw weg. Jouw persoonlijke verhaal en waarden helemaal uitgedragen in je communicatie.

Want dan:

 • Houd je het vol
 • Weet je keer op keer inspirerende content te maken
 • Word je onweerstaanbaar voor anderen, want plezier is aantrekkelijk en werkt aanstekelijk
 • Levert het nieuwe klanten op
 • Werk je met je allerleukste klanten, omdat jij je helemaal als jezelf presenteert. Ze kiezen voor jou! En niet voor bijvoorbeeld jouw tarief.

Je krijgt meer volgens op je social media en op je nieuwsbrief.
Je krijgt meer aanvragen voor je diensten.
Je stemt je marketing af op jouw persoonlijkheid en je klanten. Geen trucjes meer!
Je gaat werken op een manier die trouw is aan jezelf. Dat is niet alleen goed voor je business, ook voor jouw als mens.

 

Intens, Intiem & Intensief

Wanneer wij aan de slag gaan, dan krijg je mij 6 maanden lang voor de 100%. Intens, Intiem en Intensief. Dit is geen traject voor doetjes!

Wat je wel bent is dit:

Een onderneemster met veel leuke klanten die goede resultaten bereiken. Een mooie omzet waar je fijn van kunt leven. En tegelijkertijd het knagende gevoel dat je meer mensen zou willen helpen, maar je hebt geen zin in van die schreeuwerige marketing. Je ziet er tegenop, je hebt geen puf voor weer een berichtje op je Facebook. En dan kom je weer terug bij je wens: je wilt meer klanten helpen...

En daar kom ik met mijn programma:

 

LogoBrandstoryBusiness

Voor als je aan de slag wilt met je marketing op een manier die bij jou past en die niet al te veel moeite kost. 6 maanden 1-op-1 met mij.

Dit ontdek je tijdens Brandstory & Business:

Je weet wat jouw verhaal (Brandstory) is en hoe je dat kunt inzetten voor je bedrijf.

Je ziet waar het snijvlak ligt voor jou voor plezierige en succesvolle marketing.

Je snapt hoe jij waardevol zichtbaar kunt zijn.

Je leert welke storytellingtechnieken je als ondernemer nodig hebt om content te creëren die raakt en impact maakt.

Je ontdekt hoe je content maakt waarmee je jouw ideale klant voor jou laat kiezen en dat diegene zegt: "Het maakt niet uit wat het kost, ik wil het bij haar!"

Na afloop van Brandstory & Business heb je dit bereikt:

Je gaat helemaal voor jezelf en je bedrijf staan.

Oftewel: Je gaat de ruimte innemen die je verdient en die je nodig hebt om jouw roeping te volgen.

Je bouwt je bedrijf rondom jouw verhaal, zodat er een helder beeld naar buiten ontstaat.

Je doet je marketing alleen nog maar op een manier die bij je past. Geen trucjes, wel betovering. En dat met een gemak waar je U tegen zegt.

Je krijgt er plezier in om te verkopen en dat maakt dat je nog meer mensen kunt helpen en de beste klanten krijgt!

 

Wat gaan we tijdens de 6 maanden doen?

We gaan veel 1-op-1 samenwerken!

 • 1 x per maand een uur telefonische 1-op-1 coaching met mij
 • Twee keer per maand mijn persoonlijke feedback op een van je marketinguitingen
 • 2 x een live-dag met mij samen op een inspirerende locatie

BONUS
Kick-off sessie om jouw Brandstory te maken. Het begint ten slotte allemaal met jouw verhaal. Ik help je persoonlijk om het meteen goed neer te zetten, zodat je alles uit je 6 maanden traject haalt.

Voordat ik startte met het programma Brandstory & Business was ik zoekende: hoe nu verder? Ik zat al 5 jaar op niveau. Prima zichtbaar maar prima is niet genoeg. Ik wilde meer impact maken met wat ik online laat zien. Ik twijfelde alleen heel erg aan hoe ik dat moest doen. Die twijfels maakten dat ik ging twijfelen aan mijn bedrijf en soms dacht ik: ik stop er gewoon helemaal mee.

Het maakte mij wel heel onrustig. Steeds weer op zoek naar: ‘Wat dan nu weer doen aan zichtbaarheid? Het werd ook echt een opgave.

Ik heb toen Brandstory & Business gekocht. Gelijk all the way. Ik voelde: ‘Ik moet echt 'level up’ en niet een online programma. Je komt gewoon echt verder als je 1 op 1 op deze manier werkt.

Ik heb er mega veel aan gehad. Met name nog het meest een andere mindset heeft het gegeven op hoe ik vanuit dicht bij mezelf blijven mijn eigen marketing kan doen en dat dat dus werkt.

Je komt weer even dicht terug naar jezelf. Wie is nou die ideale klant? Hoe wil je nou eigenlijk werken? Het is veel meer dan alleen maar je verhaal boven water krijgen.

Het doet iets met mij als mens gewoon. Waardoor ik voor mezelf weer aantrekkelijker werd. Aantrekkelijk in de zin van hoe je schrijft en wat je laat zien, wat je uitstraalt en gewoon weer happy ben in mijn ondernemerschap. Dat trek je natuurlijk ook weer aan de andere kant mensen aan. Het heeft me gewoon hele mooie nieuwe klanten opgeleverd. Het heeft mijn Ibiza retraîte gevuld.

Het heeft gewoon een enorme boost in mijn business gegeven. En echt nieuwe klanten opgeleverd. Daar doe je het voor.
Het allerbelangrijkste waar ik natuurlijk naar op zoek was dat ik weer plezier krijg in marketing.

Win-win in gewoon weer plezier in mijn business.
Win-win in nieuwe klanten.
Win-win in een andere marketing strategie.

Het is gewoon win-win op heel veel vlakken. Dit is toch echt wel een cruciale switch geweest. Ook op een cruciaal moment waardoor ik ook weer naar het volgende niveau ben gegaan.

Carolijn

~Carolijn Roelofs~

 

Je bent gewoon én een topwijf in je vak én stevig genoeg om mij af en toe bij de kladden te nemen. Je laat me niet ontsnappen en dat heb ik natuurlijk ook wel gewoon nodig.

Hoe ik jou zou omschrijven? Het eerste wat in me opkomt is dat je puur en echt bent. Dat laat je ook zien in hoe je werkt. Er is geen opsmuk. Bij jou voel je je gewoon thuis komen. Je weet echt te raken en aan te zetten. En je bent een mooi mens. Dat is allemaal wat er ook is. Je stuwt mensen echt op, op een hele fijne manier. Zonder een zweep of ‘je moet zo’ of dit of dat. Maar je laat mij niet wegkomen met: ‘Ja maar.’

Puur, echt, duidelijk, inspirerend. Als je echt stevig die switch wilt maken, dan heb je gewoon het allermeest aan Brandstory & Business. Hier haal je gewoon zoveel uit waar ik de rest van het jaar bij wijze van spreken ook nog mee door kan. Als je het enigszins kunt doen dan zou ik altijd kiezen voor 1 op 1, omdat dat echt die vooruitgang boekt, dat weet ik zeker. Bij online kun je nog jezelf een beetje voor de gek houden.

LogoBrandstoryBusiness

Zo meld je je aan om aan de slag te gaan

Voordat we JA tegen elkaar zeggen, moeten we elkaar eerst even leren kennen.

Dit is hoe we dat doen:

Stap 1:
Klik op de blauwe knop hieronder om je aan te melden. Er gebeurt nog niks engs, er opent zich alleen een mail 🙂

Stap 2: Mail je gegevens naar me toe met daarin kort waar je nu mee zit als het gaat om je brandstory en je marketing. Vertel me natuurlijk ook kort over je bedrijf. Wat doe je, voor wie en hoe doe je dat.

Stap 3: Je ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie van mij.

Stap 4: Na ontvangst van je mail zal ik - als ik nog vragen heb - even met je bellen. En anders plant mijn assistente Mira het verkenningsgespek met jou en mij in waarin ik je het hemd van het lijf zal vragen om te kijken of we een goede macht zijn.

Stap 5: Tijdens dat gesprek besluiten we of we een half jaar aan de slag gaan met elkaar en plannen we jouw Kick-off in.

 

Over de Schitterende Ondernemer

Tegenwoordig zijn verhalen mijn leven. Het duurde heel lang voordat ik inzag hoe goed ik ben in het maken en vertellen ervan. Ik begon met het helpen van anderen met hun verhaal. Voornamelijk collega's, die veelal experts waren in hun vakgebied, maar die moeite hadden om hun verhaal aantrekkelijk over te brengen.

Steevast zorgde ik ervoor dat ze niet alleen feiten of data deelden, maar juist kleur gaven aan deze informatie met hun eigen ervaringen en belevenissen. Bescheiden professionals straalden, omdat ze voor het eerst een vorm vonden die bij hen paste. Want ben je eenmaal over de drempel, dan iets niets zo gemakkelijk en comfortabel als het delen van je eigen verhaal.

Het duurde nog even voordat ik de kracht van mijn eigen verhaal inzag. Iets met een blinde vlek :-). Alles veranderde toen ik vol overtuiging mijn verhaal ging delen.

 

2

Op 15 juli 2014 verloor ik mijn baan en op diezelfde avond vertelde mijn man dat hij wilde scheiden. Een enorme k-dag was dat. Ik was loyaal geweest aan een werkgever die me op straat zette en trouw aan een man die me dumpte voor een ander. Al mijn zekerheden vielen weg.

Ze zeggen wel eens wanneer er een deur in je leven sluit, gaat er ergens anders een nieuwe open. Nou, laat me je vertellen: in mijn leven knalden er twee deuren zo hard dicht, dat er een hele muur omviel!

Ik nam een krachtig besluit: Ik doe het voortaan vol overgave op mijn manier. Ik volg mijn plezier en ben trouw aan mezelf.

In de chaos van een scheiding, het verkopen van het huis, het vinden van een nieuw huis, verhuizen, mijn dochters opvangen en zelf bijkomen van de klap, besloot ik voor mezelf te beginnen.

Nu staat er een heel mooi bedrijf waarmee ik in mijn eentje mijn dochters een mooi leven kan geven. Door van mijn kwetsbaarheid mijn kracht te maken. Ik help andere onderneemsters om trouw aan zichzelf te zijn en juist hen persoonlijke verhaal in te zetten om zoveel mogelijk anderen te helpen.

Zo kan ik mijn missie verder uitdragen: Jou helpen om die rijke binnenkant ook aan de buitenkant goed te laten zien.

 

 

Wat is de investering?

Dit traject vraagt een investering in energie, tijd en geld.

Voor intensief, intiem en intens 6 maanden 1-op-1 werken aan jouw bedrijf, je verhaal en je marketing is jouw investering € 6000,- ex btw.

Aan het einde kun je je investering alweer hebben terugverdiend 🙂

Vrouwelijke onderneemsters die je voorgingen

 

 • Carolijn Roelofs - No Nonsense Coach voor ambitieuze te drukke vrouwen
 • Renie Bahlman - Psycholoog
 • Bianca Hesse - Eigenaar bureau Stralend Helder
 • Marieke van Dijk - Hoofd Oratium Europa & Kairos Consultancy

 

 

 

 

Door met Janneke te gaan samenwerken ben ik mijn eigen richting ingeslagen met mijn bedrijf.

Als ik dat niet had gedaan, had het véél langer geduurd voordat ik vanuit mezelf had gekozen voor dat wat bij mij past.

Dan had ik een heel stuk potentieel van mezelf onbenut gelaten.

7

~Marieke van Dijk~
Kairos Consultancy

LogoBrandstoryBusiness

Zo meld je je aan voor de Brandstory & Business

Voordat we JA tegen elkaar zeggen, moeten we elkaar eerst even leren kennen.

Dit is hoe we dat doen:

Stap 1:
Klik op de blauwe knop hieronder om je aan te melden. Er gebeurt nog niks engs, er opent zich alleen een mail 🙂

Stap 2: Mail je gegevens naar me toe met daarin kort waar je nu mee zit als het gaat om je brandstory en je marketing. Vertel me natuurlijk ook kort over je bedrijf. Wat doe je, voor wie en hoe doe je dat.

Stap 3: Je ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie van mij.

Stap 4: Na ontvangst van je mail zal ik - als ik nog vragen heb - even met je bellen. En anders plant mijn assistente Mira het verkenningsgespek met jou en mij in waarin ik je het hemd van het lijf zal vragen om te kijken of we een goede macht zijin.

Stap 5: Tijdens dat gesprek besluiten we of we een half jaar aan de slag gaan met elkaar en plannen we jouw Kick-off in.