Brides or Brandstories

Vol verwachting hangt ze aan de telefoon.

“En? Wordt het Brides of Brandstories?”

Mijn rechterhand Mira is verrast dat ik mijn allereerste spoedmeeting beleg – al weet ze ook allang waar mijn dilemma ligt.

Sinds juli ben ik beëdigd trouwambtenaar en afgelopen maand heb ik een opleiding gevolgd voor alle ins en outs wat betreft wetgeving.

Woensdag 25 september sluit ik mijn eerste huwelijk voor de gemeente Leiderdorp. Zo’n leuk stel en ik mag hun liefdesverhaal maken en voordragen. Gelukkiger kun je mij niet krijgen!

En daar heb je mijn worsteling, want ik vind dit zo leuk dat ik er meer mee wil doen.

Serieus.

Maar serieus er meer mee willen doen, betekent een heel nieuw bedrijf opstarten in een markt waar ik nul ervaring of naamsbekendheid in heb.

Het kost tijd, geld en energie om dat op te zetten.

En wat doe ik dan met de Schitterende Ondernemer? Daar heb ik zo hard voor gewerkt en het maken van de Brandstories van en met mijn klanten is zo mooi en bevredigend om te doen.

Een innerlijke strijd heeft zich in mij afgevoerd.

Brides of Brandstories?

Het wordt Brides EN Brandstories. En dat wordt echt heel tof voor jou {relation.firstName}!

Want ik ga het doen.

Ik ga ervoor.

Vanaf oktober ga ik mijn nieuwe bedrijf in de trouwbranche neerzetten. Met nog geen enkele volger op geen enkel social media account, nul volgers op mijn e-maillijst, niks nada noppes.

En jij kunt dat volgen. Want op mijn insta-account van De Schitterende Ondernemer ga ik je laten zien hoe ik dat allemaal doe.

Ik ga mijn Brandstory maken en er komt een speciale ronde van de Brandstory Academy aan waarin we dus gelijk op kunnen trekken en ik je helemaal meeneem.

Ik deel alle ins en outs met je, je kunt meekijken wat ik allemaal doe om met mijn verhaal als basis marketing te creëren die helemaal bij mij past. Er komt een website aan, social media posts en accounts, de hele rambam.

Ga je met mij mee op reis?

Volg mij op mijn insta-account en vanaf oktober begint het avontuur!

 

 

 

 

 

Reacties

reacties