Ik begin op 0

Ik begin dus gewoon weer op 0.

0 volgers

0 naamsbekendheid

0 likes

0 klanten (al ben ik wel met de eerste bezig :-))

0 omzet

Helemaal op 0 als trouwambtenaar. Want hoe sterk mijn merk als de Schitterende Ondernemer is, mijn verhaal als trouwambtenaar is nog niet gemaakt en nog maar weinig aanstaande bruidsparen weten dat ik besta.

En geloof mij, ook ik vind het weer superspannend om met niks te beginnen. Om een bedrijf te starten vanaf 0, maar ooohhhhh wat is het een toffe uitdaging!

Dus ik ga bouwen. Op weg naar een van de meest gevraagde trouwambtenaren van Nederland. Ik wil dat mijn agenda vol zit tijdens het trouwseizoen van 2020.

En jij kunt met mij mee op reis! Ik laat je via Instagram zien hoe ik dit bedrijf opbouw en welke stappen ik zet. Met als basis mijn Brandstory. (Wat extra leuk is als je lid bent en wordt van de Brandstory Academy, want daar deel ik het hele brandstoryproces tot in detail. Iedere stap die jij zet, zet ik ook!)

Nou had ik alleen gezegd vanaf 1 oktober, maar het wordt 1 november 2019.

Mijn vriend staat al dik 3 maanden op de wachtlijst voor een operatie. Die zou eigenlijk pas eind oktober plaatsvinden, maar vorige week kregen we te horen dat hij op 1 oktober al kan. Dus hup, de agenda leeg geveegd en de plannen een weekje opgeschoven. Fijn als je bedrijf je deze ruimte kan bieden.

Dus zorg dat je mijn insta https://www.instagram.com/deschitterendeondernemer/ volgt.

Het is dus nog een beetje stil, maar daarna kun je mijn tweede bedrijf zien groeien en kunnen we samen groeien met ons verhaal!

Heel veel zin in!

X

Janneke

Reacties

reacties