Ruimte voor verlangen

Mijn beste vriendin en ik zijn sloddervossen. Wanneer wij samen op vakantie gaan dan is onze vakantiehuisje binnen no time een gezellige chaos. Nee, het is niet vies, het is ook geen takkebende. Het is gezellige chaos.

Met grote afgunst kijk ik naar minimalisten met hun opgeruimde huizen zonder extra spullen. Ik doe mijn best te Marie Kondo-en, met wisselend succes.

5 jaar geleden verhuisde ik na mijn scheiding van een groot huis naar een klein appartement.

Ik dacht dat ik heel veel had weggegooid, maar toch puilde mijn berging uit met allerlei overbodige zooi waar ik geen afscheid van kon nemen.

Afgelopen zomer verbouwden wij het appartement voor een extra slaapkamer. Ik wilde ruimte maken.

Ineens bleek die overbodige zooi, die dus al 5 jaar in mijn berging in de weg stond, heel makkelijk om weg te gooien. Grappig he, 5 jaar lang stond het onaangeroerd. Pas toen ik het sterke verlangen had naar ruimte kon ik de overbodigheid zien en was het afscheid nemen ervan een makkie.

Soms weet je al precies waarmee je die nieuwe ruimte mee op wilt vullen. Dan maak je plek voor hetgeen wat je in gedachten hebt. Soms voel je dat je ruimte moet maken. Geen idee waarom en waarvoor, maar je weet dat je het nodig hebt.

Ik ben momenteel ruimte aan het maken voor mijzelf als trouwambtenaar voor de zomer van 2020. Dan wil ik 25 huwelijken draaien. Ik ben nu ruimte aan het maken voor iets waarvan ik weet waarmee ik die ruimte ook wil opvullen.

Dat begint nu al.

Ruimte maken betekent dan ook dingen wegdoen of opruimen.

En in dit geval was het niet zo makkelijk als die 5 jaar dozen vol spullen die ik naar de kringloop bracht.

In dit geval gaat het om de Brandstory Academy. Geen zorgen hoor, hij gaat niet weg! Maar in plaats van het hele jaar open, ga ik hem 1 keer per jaar draaien.

4 november open de deuren van de Academy en kun jij samen met mij starten met jouw Brandstory. En deze ronde is speciaal, want ik maak tegelijkertijd met jou mijn Brandstory voor mijn Bruids-Business. Ik start dus op hetzelfde punt als dat jij doet en ik laat je helemaal zien hoe ik dat doe. Tot in detail!

Misschien voel je ook dat het tijd is om ruimte te maken voor jouw verhaal. Om je twijfels in de kliko te mikken en er vol voor te gaan.

Check out alle info van de Brandstory Academy en dan gaan we samen aan de slag met jouw verhaal en marketing: https://www.deschitterendeondernemer.nl/ba/

Reacties

reacties