Splits jezelf niet in 2-en

Ik bleef er maar over malen.

En soms moet je stoppen met denken en in de actie gaan om tot antwoorden te komen.

Wat moet ik doen – nu ik eigenlijk twee bedrijven heb?

De een richt zich op bruidsparen en de ander op ondernemers en marketing. En ja, soms kruisen die doelgroepen elkaar. Sommige ondernemers gaan trouwen en sommige bruiden ondernemen.

Maar toch is de communicatie naar die twee doelgroepen compleet anders. Want: ander verlangen, andere pijn en een andere oplossing daarvoor.

Hoe laat ik mezelf zien naar buiten toe?

Ik piekerde me suf. Bleef maar bedenken wat het beste zou zijn. Ondertussen verlamde ik een beetje. Op mijn twee instagram accounts postte ik nagenoeg niks. De ene account was van de Schitterende Ondernemer en de andere van Volg de Liefde.

Ik maakte daarmee een grove fout, want ik splitste mezelf in tweeën. Voordat er mensen zijn die over me heen vallen dat je heus wel een multi-ondernemer kunt zijn, ík ben een type dat van eenvoud houdt. Ik doe mezelf pijn als ik mezelf in tweeën probeer te splitsen.

Het moment waarop ik echt klem liep was met mijn nieuwe toga.

Als Schitterende Ondernemer wil ik je de kant laten zien waarom ik deze investering doe en geloof in een op maat gemaakte toga. Als trouwambtenaar wil ik gewoon dat je die toga heel mooi vindt en dat je snap wat het toevoegt aan je ceremonie.

Maar op beide accounts dezelfde foto plaatsen met een andere tekst voelt zo fout voor mij. En dus… deed ik maar niets.

Terwijl je zoveel ontdekt door te doen!

Dus hup, in mijn vorige nieuwsbrief vertelde ik je over het “andere” account van mij als trouwambtenaar. Zodra ik het deed, voelde ik pas echt hoezeer dat niet klopte en dat ik mijn account gewoon moest samenvoegen.

Waarom?
Mensen kiezen immers voor mij. Voor wie ik ben, voor mijn energie. De bruidsparen die ik deze zomer trouw hebben allemaal op de website van de schitterende ondernemer gekeken om een beeld van mij te krijgen, bij gebrek aan een trouwambtenarenwebsite. Het feit dat die website er nog niet is, houdt ze niet tegen om voor mij te kiezen.

Aan de website voor mij als trouwambtenaar wordt achter de schermen al gewerkt, want ik maak het heel veel mensen wel veel makkelijker om voor mij te kiezen als de site er ook bij past.

Dus hoe zit het met jou?
Ben jij jezelf in meerdere delen aan het opsplitsen?

Of moet je in plaats van bedenken wat je moet doen, iets doen zodat je vanzelf voelt of je goed bezig bent?

Let me know!

Ondertussen kun je mij en al mijn avonturen, van trouwen tot schitterende ondernemer en van zakelijk tot privé, volgen via mijn instapagina > https://www.instagram.com/janneke_volgt_de_liefde1/

Reacties

reacties