Lovende Woorden

6

~Pauline Timmer~

Lang + Gelukkig

Ik had wel verwacht veel uit het programma te halen, maar ik kwam er tijdens pas achter hoe erg ik mezelf aan het verstoppen was. Ik was me er eerder gewoon niet van bewust.

Niet alleen is die realisatie heel waardevol, maar de opdrachten hebben me zoveel verder geholpen. De opdrachten zijn heel authentiek, en concreet en meteen toepasbaar. Ik vind het echt knap hoe Janneke zo'n onderwerp diepgaand weet te maken, en toch heel concreet. Ik heb zoveel eyeopeners gehad!

Ik heb al best wat (online) programma's gedaan, en kan dus heel eerlijk zeggen dat Janneke dieper gaat, en dat je meer krijgt, dan bij heel veel andere programma's. Janneke geeft echt alles, en de livedagen bijvoorbeeld waren zo fijn en bijzonder!

Wat het me tot nu toe heeft gebracht is dat ik me nu veel bewuster ben van hoe ik mensen kan raken, dát ik mensen kan raken en hoe ik mezelf kan laten zien op een manier die bij mij past. Het heeft me veel meer helderheid en moed gegeven, terwijl ik me nog steeds helemaal mezelf voel.

Ik ben echt superdankbaar voor dit programma, en voor Janneke.

Ik heb een ander verhaal gemaakt dan ik in eerste instantie had gedacht, maar het is wel een verhaal van mij. Het is een verhaal dat niet geredeneerd is vanuit waar is er markt voor en wat is logisch. Niet van buiten naar binnen gebracht, maar vanuit binnen naar buiten.

Daardoor kon ik iemand die bekend stond als moeilijk te overtuigen binnen 5 minuten overtuigen van mijn verhaal en ben ik meteen uitgenodigd door Vaker in de Media om daar als expert op te treden!

Door samenwerken met Janneke ben ik mijn eigen richting ingeslagen met mijn bedrijf. Had ik dat niet gedaan dan had het veel langer geduurd voordat ik vanuit mezelf had gekozen. Dan had ik een heel stuk potentieel van mezelf onbenut gelaten.

8

~Marieke van Dijk~

Kairos Consultancy

5

Toen ik met mijn bedrijf een hernieuwde koers ging varen, moest ik dat natuurlijk ‘de wereld inslingeren’, zodat mensen me zouden weten te vinden. Toch voelde ik me steeds wat ongemakkelijk als ik mijn bedrijf onder de aandacht bracht. Ik werd me meer en meer bewust van mijn neiging om weer ‘terug onder de steen te kruipen’. En daar wilde ik nu eens vanaf!

Het resultaat is dat ik eerder en vaker in actie kom en blijf en met meer vertrouwen van mezelf/mijn bedrijf laat horen. Ik blijf in de flow en daardoor geïnspireerd en creatief.
Zonder de hulp van Janneke had ik een aantal stappen niet of pas veel later gezet en had ik me er bovendien veel minder bij op mijn gemak gevoeld.

Janneke komt krachtig en positief over en dat ís ze ook! Tegelijkertijd wekt ze vertrouwen, door haar eerlijke houding naar zichzelf en anderen. Haar feedback is altijd heel eerlijk en toch nooit pijnlijk of vervelend.

Zij kan je echt helpen om met meer vertrouwen jouw podium te pakken, zodat je durft te doen waar je voor staat!

~Marike van Gemert~

De academie voor praten met kinderen

Weer een online programma…. Negatieve ervaringen met eerdere programma’s dat het niet bracht wat ik verwacht had. Dat het onpersoonlijk zou zijn. Zo’n gevoel van hier is de les en de opdrachten, zoek het verder (zelf) maar uit.

Het was verre van dat. Door kleinschaligheid van de groep, de zoommeetings, de live trainingsdag, en de extra dag met het schrijven van mijn brandstory. Kortom, knap hoe je veel persoonlijke aandacht krijgt bij een online programma.

Het programma heeft mij verrijkt in kennis, technieken en zichtbaarheid. De technieken die je aangeraakt krijgt zijn zo effectief doch eenvoudig.

Werken met Janneke is voor mensen die een roeping hebben. Die nu nog diep van binnen zit en een podium mag krijgen. Niet voor zichzelf maar voor de mensen die je ermee helpt.

1

~Marianne Koot~

&Koot

2
Ik heb voor het eerst echt gevoeld wat mijn waarde is als coach (en misschien ook wel als mens). Dat voelt zo rijk. Het is echt een groot geschenk dat anders veel langer op zich had laten wachten.
Aan de slag gaan met Janneke is voor ambitieuze vrouwen die hun hart in hun werk stoppen, maar er niet altijd uithalen wat ze verdienen. Omdat ze het moeilijk vinden zichzelf te verkopen, liever geven dan nemen, niet zo graag in de spotlight staan of niet weten wat hen zo uniek maakt ten opzicht van collega's. Als je met een open en eerlijke blik naar jezelf en je werk durft te kijken, kun je je eigen authentieke stem vinden. En Janneke helpt je om daarmee jouw verhaal te vertellen.

~Dorine Boudewijn~

Meer dan Stijl

Ik besefte dat ik een brandstory nodig had om op te kunnen vallen tussen al die anderen.

Werken met Janneke is vooral geschikt voor vrouwen die altijd maar geleerd hebben om te geven. Met je Brandstory zet je eigenlijk ook jezelf in de spotlight. Het komt wel dichtbij, maar net niet te...

~Irene Schippers~
Schrijf Helder Tekstbureau

7