Spreken

Inspirerend communiceren

Janneke de Kler geeft je het lef om de norm te trotseren, zodat je impact maakt die raakt. Dit doet zij door terug te gaan naar de eenvoud. Geen trucjes, wel heel veel betovering. Want als we ons idee of verhaal delen, willen we dat ons verhaal niet alleen aankomt. Nee, je wil dat het ook raakt. Resoneert. Inspireert. Iets in gang zet. Daar is lef voor nodig, want met een standaard verhaal kom je daar gewoon niet. Hoe communiceer je nu inspirerend?

Vorm en inhoud zijn voor Janneke even belangrijk. Hoe je een verhaal brengt, wordt zwaar onderschat. Maar even eerlijk: als je ergens in een publiek zit, dan wil je toch ook dat de ander je inspireert en niet een middelmatig verhaal ophangt? En de woorden. Als trainer online hulpverlening trainde Janneke zorgprofessionals in het begeleiden via mail of chat. Ineens waren woorden nog het enige wat er was om een impact mee te maken. Om de ander mee te bereiken en te bewegen. En woorden, zo ontdekte ze, ze doen ertoe. Maar we letten totaal niet op welke woorden er uit onze mond komen om de ander te raken.

Tegenwoordig helpt Janneke bedrijven, ondernemers en professionals om een beter verhaal over zichzelf te vertellen. Ze zorgt ervoor dat u geraakt wordt en geïnspireerd raakt om ook de norm te trotseren en anderen te durven raken. Om persoonlijker te worden in zakelijke setting. Haar eigen verhalen deelt ze gretig via haar online video show en het allerliefst via het podium, waar ze zich helemaal thuis voelt.

Janneke kan een lezing verzorgen over de volgende onderwerpen:

  • Hoe zorg je voor een Inspirerende Introductie over jezelf
  • Simply Shine – hoe je jouw eigen verhaal met zelfvertrouwen vertelt
  • Hoe presenteer je jezelf
  • Hoe inspireer je?

Janneke de Kler boeken? Vul dan het contactformulier in of bel direct met ZijSpreekt: 06-53148796.

ZijSpreekt_Logo_RGB